Hello world

Udvikling af børneidrætten


KFUMs Idrætsforbund har et særligt sigte på børn og unge, og vi har stor erfaring i at udvikle sunde idrætsmiljøer for børn og i at uddanne og motivere unge til lederskab og ansvar.


Det er vigtigt at møde børn på deres præmisser så deres naturlige glæde ved bevægelse fastholdes. Idræt skal være en livslang værdi for hvert eneste barn og foreningerne spiller en central rolle i børnenes fysiske og menneskelige dannelse.


KFUMs Idrætsforbund har udviklet et materialesæt med øvelser, der kan benyttes på utallige måder, og vi bruger det i vores uddannelse af foreningens trænere for børn op til U10. Lad os give jer et tilbud på et samlet løft for foreningens trænere med opfølgning. Det er en fornuftigt investering, og kurset får gode anmeldelser af deltagere. Bemærk at kurserne ikke er idræts specifikke.

 

Foreningsudvikling


Rigtig mange foreninger i KFUMs Idrætsforbund er velfungerende, men alle kan have gavn af ekstern støtte og en lille foreningssnak ind imellem. Derfor vil I opleve, at vi henvender os til jer mindst én gang årligt for at få en kort samtale om jeres forening, og det hjælper også forbundet til at blive opdaterede på den enkelte forening. Vi har brug for jeres input til at forstå den samlede situation i foreningerne, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.


Kontaktinformationer til bestyrelsen bør i øvrigt altid være korrekte, så send derfor venligst en mail til kontoret, når I vælger et nyt medlem ind i bestyrelsen, ændrer mail osv.

Udvikling af ungeidrætten 


KFUMs Idrætsforbund har et særligt sigte på at motivere unge til lederskab og ansvar. Vi tilbyder Træner-/Lederkursus for 14 – 20 årige som et intenst forløb på otte dage i efterskolemiljø. Det er et kursus, hvor vi går tæt på den faglige og personlige udvikling i et coachende forhold med de unge, og det er en uge med fuld fart på venskab og oplevelser på tværs af årgange og idrætsgrene.


En undersøgelse foretaget i april 2020 viser, at 64% af kursisterne i 2019 har en træneropgave i deres forening otte måneder efter kurset. Kurset er meget personligt udviklende og dannende, og I får topmotiverede og engagerede unge medlemmer i foreningen.


En målrettet efterskoleindsats skal få medlemmerne tilbage i foreningen, når de kommer hjem efter et dejligt år på efterskole. Det er en sårbar overgang, og de fleste foreninger oplever et stort frafald af denne målgruppe. Vi tilbyder rådgivning og konkret hjælp til både at forebygge frafald og til at udvikle tilbud som er relevante for dem, når de kommer hjem for at starte på deres ungdomsuddannelse eller erhvervsuddannelse.Kontakt en af vores dygtige udviklingskonsulenter for at få hjælp til udviklingen af jeres forening 

Maiken Nøddesbo

Udviklingskonsulent

maiken@kfumid.dk

23 93 45 19

Simon Husted

Udviklingskonsulent

simon@kfumid.dk

50 75 71 05

Maja Tast

Udviklingskonsulent

maja@kfumid.dk

40 57 81 80